Handelsbetingelser

(the webshop currently only takes orders from Denmark. If you live outside Denmark, please contact me)

 

Priser
Hos Tine Lindhard Jewellery tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

Betaling

Tine Lindhard Jewellery modtager betaling med VISA og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Betaling gennemføres via en sikker SSL krypteret side. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) inklusiv moms.

 

Levering

Tine Lindhard Jewellery har en forventet leveringstid på ca. 2-5 hverdage. Varer sendes med Track and Trace fragtfrit i Danmark med PostNord eller GLS. Der kan forekomme ekstra leveringstid hvis varen ikke er på lager.

 

Annulering af en ordre

Ønsker du at annullere en ordre, kan dette kun ske inden afsendelsen af ordren. Annullering af en ordre kan foretages ved at skrive til mail@tinelindhard.com

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

 

Returnering er for købers egen regning og risiko.

 

Fortrydelse af en vare købt i webshoppen skal meddeles os senest 14 dage efter modtagelse af varen. Varen skal herefter returneres til os senest 14 dage efter meddelelsen om fortrydelse. Meddelelsen om fortrydelse skal gives pr. mail til mail@tinelindhard.com

 

I meddelelsen om fortrydelse af købet skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular, som sendes sammen med returvaren.

 

Varens stand, når du sender den retur.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Særbestillinger produceret ved forudgående aftale, efter kundens egne ønsker og ideer, er bestillingsvarer som kun kan returneres efter aftale og i så fald til en reduceret returpris.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert behandling af varen.

 

Ved returnering

Forsendelser vedrørende returnering og reklamation sendes til:

 

Studio 4
Tine Lindhard Jewellery
Ny Adelgade 4, 1. sal
1104 København K

 

Download returseddel her

 

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

 

Refusion

Hvis der er aftalt refusion bedes bankoplysninger oplyst, så vi kan overføre det aftalte beløb.